Temahome: betaalbaar design

Soms kom je van die merken tegen die je graag eens in de 'spotlight' zet. TemaHome is daar zo'n voorbeeld van.

De Portugese ontwerpers achter dit merk hebben een aantal comfortabele en hedendaagse meubels gemaakt die bovendien betaalbaar en tijdloos zijn. Wij zijn erg fan van dit merk en laten je graag zien waarom!

Vanaf nu zijn laptops of computers op de eettafel verleden tijd want TemaHome heeft een aantal fraai vormgegeven bureaus in de collectie. Hiermee creeër je in een mum van tijd een werkplek in de huiskamer die beslist gezien mag worden.  Met zijn houten onderstel en witte blad misstaat bureau Xira zeker niet in een Scandinavisch interieur. Bureau Volga is modern vormgegeven en past door zijn formaat in iedere huiskamer. Het bureau is verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen zoals zwart of wit in combinatie met eiken of walnoot maar ook in vrolijk geel! Dit maakt dit bureautje perfect geschikt voor de kinderkamer. Je werkplek maak je helemaal af met de stijlvolle Bern wandplanken die overigens ook leuk in de keuken staan met je mooiste serviesgoed.

V.l.n.r. Bureau Xira, wandplank Bern en bureau Volga
V.l.n.r. Bureau Xira, wandplank Bern en bureau Volga

Ben je op zoek naar een kast of tv meubel? Dan wordt het nog moeilijk kiezen voor je denken we. Ga je voor dressoir Scatola Armonica met de mooi vormgegeven uitsnedes of de meer retrolook van kast Dann met zijn taupekleurige deur als accent? Hou je van strak en modern dan is boekenkast London zeker wat voor jou! Verkrijgbaar in meerdere kleuren, materialen en formaten.

Een greep uit de vele kasten van TemaHome
Een greep uit de vele kasten van TemaHome

Van bijzettafels kun je er toch nooit genoeg hebben? Ze staan mooi als groep bij elkaar maar ook los zijn ze erg functioneel. De salontafels van TemaHome zijn een lust voor het oog als je het ons vraagt. Zo past de betonlook van tafel Petra perfect in een industrieel interieur evenals de ronde Scale bijzettafel met metaalstructuur. Dat marmer nog steeds een trend is laat de vierkante Gleam bijzettafel zien die overigens in meerdere kleuren en materialen te verkrijgen is.

Bijzettafels in alle soorten en maten
Bijzettafels in alle soorten en maten

Dit is nog maar een kleine greep uit de collectie. Wij zijn in ieder geval fan van dit Portugese designmerk. Benieuwd naar andere items uit de collectie van TemaHome? Kijk dan snel hier. Wat is jouw favoriet uit deze collectie?

Het Team van DesignOnline24