Retourneren

Wil je de bestelling retourneren? 

Uiteraard is dit mogelijk. Voor het aanmelden van een retourzending dien je ons hiervan altijd binnen 14 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen, schriftelijk of per e-mail aan info@designonline24.nl

Vermeld daarin je klant - en bestelgegevens, het betreffende product of producten. Hoewel niet verplicht, zou het fijn zijn als je ons op de hoogte brengt waarom je het product wilt retourneren. Dit om de kwaliteit van onze producten te blijven monitoren.

Ons retouradres:

Van Galen Logistiek BV
Retour DesignOnline24
Wormerweg 6
1311 XB Almere

Belangrijk! Gebruik voor de aanmelding het Europees Modelformulier voor herroeping welke je hebt ontvangen als bijlage van de bestelbevestiging, of download het formulier hier. Zie voor meer informatie aangaande ons retourbeleid Artikel 6 van onze Algemene Voorwaarden.

Zijn er kosten verbonden aan retourneren?

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor je eigen rekening, ook bij het retourneren van een deel van je bestelling. De kosten variëren van circa € 10,- voor een ongemonteerde barkruk, stoel of bijzettafel. Voor grotere meubels dien je rekening te houden met € 25,- à € 50,- aan retourkosten. Banken en loungesets kosten circa € 50 à € 75,- voor het retourneren. Grotere meubels kunnen door hun aard en omvang in de meeste gevallen niet per gewone post retour worden gezonden. Ook bij het retourneren van een deel van de bestelling zijn de verzendkosten voor jouw rekening en worden niet geresritueerd. De aankoopsom van het door jou geretourneerde deel van de bestelling zal zo spoedig mogelijk aan je worden teruggestort. Dit is in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product. Wij gebruiken voor alle terugbetalingen het rekeningnummer en de gebruikte betaalmethode waarmee de bestelling is voldaan. Betalingen via bijvoorbeeld PayPal of een Creditcard worden ook weer via deze betaalmethode door ons teruggestort. 

Goederen dienen ongebruikt en in nieuwstaat te verkeren en - indien redelijkerwijs mogelijk-  in de originele verpakking (inclusief accessoires en de bijbehorende documentatie) geretourneerd worden. Klanten uit België dienen het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Mocht een artikel defect en of beschadigd bij ons aankomen dan behouden wij het recht om eventuele kosten in rekening te brengen. Uiteraard ontvang je hiervan een opgave alsmede foto's ter ondersteuning van het bewijs.

Maatwerk producten = geen retourrecht.

Producten welke vallen onder de categorie 'maatwerk' komen niet in aanmerking voor het herroepingsrecht. Denk hierbij aan stoelen, banken en fauteuils welke op jouw verzoek met een speciale stoffering zijn bekleed.


Annuleren

Je kunt de bestelling alleen kosteloos annuleren als wij je bestelling nog niet hebben verwerkt en verzonden. Na verzending treedt automatisch het retourproces in werking en komen de kosten van het retourneren voor rekening van de koper, de klant. Wij houden ons altijd aan de eisen van Stichting Thuiswinkel Waarborg en zijn ook wettelijk verplicht om de bestelling binnen 30 dagen te leveren. Kunnen wij door onvoorziene omstandigheden na 30 dagen niet leveren, en je de bestelling wenst te annuleren, dan ontvang je het aankoopbedrag direct terug op je rekening. 


14 dagen bedenktijd

Je hebt een bedenktijd van 14 dagen om zonder opgaaf van reden het product te retourneren, ingaande op de dag na levering. Na herroeping heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en,- indien redelijkerwijs mogelijk- , in de originele verpakking (inclusief accessoires en de bijbehorende documentatie) geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6 van onze Algemene Voorwaarden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening. 

Let op: gebruik voor de aanmelding het Europees Modelformulier voor herroeping welke je hebt ontvangen als bijlage van de bestelbevestiging, of download het formulier hier.