** BLACK FRIDAY WEEKS ** BEKIJK ACTIES >> **

Gamestoelen & Music Chairs

Als gamer weet je ongetwijfeld dat een goede gamestoel belangrijk is. Niet alleen omdat deze ergonomisch zijn, vooral ook omdat deze comfortabel zijn. Gamen is ontspanning. Comfort en luxe horen daarbij. Na een paar uur lichamelijke klachten ondervinden door een slechte zithouding is niet wenselijk. Gun je zelf het comfort van een gamestoel zodat je zorgeloos uren achtereen kunt gamen.

Gamestoelen

Bij DesignOnline24 hebben wij ons aanbod bureau- en gamestoelen geheel op gamers afgestemd. Of je nu meer een Console-gamer of een PC-gamer bent, er is een gamestoel die precies bij jou past. Met keuze uit de DXRacer® Gamestoelen Series en eigen label 24Designs is ons aanbod gamestoelen het grootste van Nederland. Stoer, comfortabel en kleurrijk. Met de keuze uit een bureau/gamestoel of gaming/music chair. Ben je een Die Hard PC-Gamer check dan vooral ons aanbod bureaustoelen. Speel je op een Console en ben je een multimedia fanaat, bekijk dan de gaming/music chairs. Ingebouwde Speakers voor een nog betere audio beleving, comfortabel en connectie voor TV, DVD, MP3 Players en Smartphones.

DesignOnline24 is DXRacer® - Officieel Dealer NL, onze music chairs, bureau- en gamestoelen zijn geschikt voor oa. PC, Playstation, XBOX en WII. Ook mogelijk voor dagelijks gebruik naast het gamen.

Lees meer...
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.