Vincent Sheppard

Vincent Sheppard

Dineren of relaxen, voor binnen of buiten, met elk stuk van Vincent Sheppard vakmanschap leeft de erfenis van geweven meubels verder. Deze prachtige luxe designmeubels bestel je bij DesignOnline24! Als officiële dealer kun je bij DesignOnline24 de gehele collectie van Vincent Sheppard bestellen. Op zoek naar een specifiek meubel van Vincent Sheppard, maar kan je het niet vinden? Dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice! 

Lees meer
Bekijken als Lijst
 1. Vincent Sheppard Stoel Joe - Lloyd Loom
  Rating:
  0%
   355,00

  Levertijd: 30 werkdagen

 2. Vincent Sheppard Tafel Herbert - L220 of L260 x B90 x H76 cm - Eikenhout
  Rating:
  0%
  Normale prijs  2.395,00 Speciale prijs  2.195,00

  Levertijd: 30 werkdagen

 3. Vincent Sheppard Fauteuil Joe Cocoon Deluxe - Lloyd Loom
  Rating:
  0%
   999,00

  Levertijd: 30 werkdagen

 4. Vincent Sheppard Fauteuil Joe Lounge - Lloyd Loom
  Rating:
  0%
   665,00

  Levertijd: 30 werkdagen

 5. Vincent Sheppard Stoel Gipsy Wit - Outdoor
  Rating:
  0%
   419,00

  Levertijd: 30 werkdagen

Officeel dealer voor Vincent Sheppard in Nederland

DesignOnline24 is officieel dealer van de totale collectie Vincent Sheppard. Wij kunnen alle stoelen, tafels, lounge chairs voor binnen en buiten direct leveren. Ben je op zoek naar een specifiek model van Vincent Sheppard en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 700 82 03 en vanuit België 02 588 1680. Mailen mag ook, stuur een e-mail naar info@designonline24.nl

Geschiedenis van Vincent Sheppard

In de jaren 20 verkocht Marshall B. Lloyd zijn patent aan de Engelse meubelfabrikant William Lusty, die Lloyd Loom op een originele manier gebruikte om een assortiment van typisch Engelse meubels te creëren. De karakteristieke Lloyd Loom stoelen waren al snel een rage. Op het hoogtepunt van zijn populariteit in de jaren dertig, waren overal Lloyd Loom meubelen te vinden; in hotels, restaurants en tearooms, alsmede aan boord van zeppelins, cruiseschepen en nu nog steeds op de tennislocaties van Wimbledon en Roland Garros.

Snelle levering van Vincent Sheppard en Vincent's garden.

Wij bestellen rechtstreeks bij de producent en hierdoor profiteer je van korte levertijden. Bel ons altijd voor de actuele levertijd van het product van jou voorkeur. Wij zijn CBW erkent, je hebt dus 2 jaar garantie op je meubels!