Thuiswerkplek


Het nieuwe normaal, een veel gehoorde uitspraak die staat voor het werken en leven tijdens en na Corona. Bijna allemaal krijgen we ermee te maken en of we nu willen of niet, flexibiliteit is gewenst. De komende tijd is en blijft thuiswerken de norm. Ben jij ook klaar met het werken aan de keukentafel? Misschien heb je wel budget gekregen van je werkgever voor de inrichting van een thuiswerkplek. We hebben een ruime collectie bureautafels, kasten en bureaustoelen.

Thuiswerkplek vergoeding voor medewerkers

Thuiswerken lijkt steeds meer een structureel karakter te krijgen. Steeds meer werkgevers gaan dan ook over tot een thuiswerkvergoeding. Denk bijvoorbeeld aan de thuiswerkvergoeding voor ambtenaren en de rijksoverheid.

Advies bij samenstellen werkplek

Vind je het lastig om een werkplek samen te stellen of wil je advies en een leuke korting op een totale thuiswerkplek? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Vul eventueel de linkjes in van de producten die je wenst. We maken dan een offerte op maat voor je.

Eventueel ook handig om direct in te dienen bij je werkgever.

Voor werkgevers: klik hier

Thuiswerkplek: Bureaus

Thuiswerk-bureausBekijk alle bureaus

 

Thuiswerkplek: Opbergen

Thuiswerk-kastenBekijk alle kasten

 

Thuiswerkplek: Bureaustoelen

Thuiswerk-bureaustoelenBekijk alle bureaustoelen

 


Ontvang 3 jaar garantie en gratis verzending bij DesignOnline24

Thuiswerkplek tips:

Welke Bureaustoel moet ik kiezen voor mijn thuiswerkplek

Let bij het inrichten van je thuiswerkplek goed op het type bureaustoel dat bij jou past. Niet alleen de lengte, het formaat of gewicht is belangrijk bij de keuze van de juiste bureaustoel; het is vooral de behoefte. Hoe lang denk je per dag te gaan zitten op een bureaustoel. Zit je maximaal 2 uur op een stoel, kies dan niet voor een al te dure oplossing, maar ga voor een stijlvolle en betaalbare bureaustoel, met wielen die draaibaar is en in hoogte verstelbaar. Wel zo handig. 

Zit je toch wat langer op de stoel, namelijk 4 - 8 uur dan raden wij je aan om te kiezen voor een Ergonomische bureaustoel. In Nederland en Belgie bestaan er zogenaamde normen en richtlijnen als het gaat om de inrichting van een kantoor- of thuiswerkplek. Om als bureaustoel of bureautafel te voldoen aan deze regels hanteert men de NEN-EN 1335 norm. Deze norm zegt iets over de mate van instelbaarheid en de maatvoering van een kantoorstoel. Niet elke persoon is even lang en daarom zijn er best veel lengteverschillen, zowel in Nederland als Belgie hanteert men daarom de NPR 1813 richtlijn (Nederlandse Praktijk Richtlijn). Deze norm houdt in dat een stoel geschikt is voor circa 95% van de beroepsbevolking.

Een groot voordeel dus voor bedrijven dat er maar 1 type bureaustoel nodig is die bijna voor al het personeel geschikt is! Een voorbeeld van een dergelijke bureaustoel met deze NPR 1813 is onze Bureaustoel Monaco NPR 1813 of de multi-instelbare Bureaustoel Work Synchro 4 EN 1335.

Bijna alle bureaustoelen uit onze collectie Ergonomische bureaustoelen voldoen aan deze ARBO normen en de Europese EN 1335.

Belangrijk bij het bepalen van een geschikt bureau

Thuiswerkplek inrichten: 

Er bestaan heel veel verschillende bureaus met allemaal hun eigen kenmerken, voordelen en nadelen. Vooral de nadelen, die moet je echt zien te beperken. Hier bij DesignOnline24 vinden we dat een bureau niet alleen functioneel moet zijn, maar er ook nog eens mooi uit moet zien. Eigenlijk moet jouw thuiswerk-bureau opgaan in jouw woonstijl en passen in je interieur. Kies je voor een bureau van hout en metaal, dan is er best veel keus en inspiratie om te kiezen. Hou je meer van strak en design dan is er een keuze uit voorbeeld glas, of metaal of beiden. Wil je echt een functionele, ARBO-geschikte werkplek? Kies dan voor onze in hoogte verstelbare bureautafels. Je kunt dan zowel zittend werken en staand werken met elkaar afwisselen, dat is wel zo prettig en gezond. Het bloed stroomt dan veel beter waardoor je voor een langere tijd fris en helder kunt denken.

Helemaal hip: een zwart bureau

Steeds vaker zie je zwarte meubels (in plaats van wit) terug op kantoor, thuis of in de horeca. Het geeft de inrichting net even een gezellige warme tint waardoor het een stuk aangenamer oogt. Neem eens een kijkje bij onze serie zwarte kasten of kies een zwart bureau, wellicht zit er wat voor je bij. Nog warmer? Denk dan eens aan een bureau van walnoot, deze accenten van deze houtsoort en kleur bieden je een warme, chique uitstraling. De Zuiver Barbier serie kasten en bureaus zijn er nu ook in Walnoot. Een luxe designmerk dat leuke, betaalbare bureaus maakt is Temahome uit Portugal, zij producen reeds jaren compacte en gezellige bureau-oplossingen op het gebied van Home Office. DesignOnline24 is officieel dealer van Temahome voor Nederland en Belgie.

Thuiswerkplek samenstellen offerte op maat

Ben je bezig met het inrichten van je kantoor thuis en heb je een offerte nodig voor de werkgever? Geef dan hieronder op wat je wilt bestellen en wij maken een offerte op maat. Wij helpen graag bij het inrichten van jouw thuiswerkplek en voorzien je indien gewenst van een factuur.