Betalen

Veilig betalen

Bij DesignOnline24 is winkelen eenvoudig en reken je veilig af via de betaalmethode van jouw voorkeur. Wij werken samen met MultisafePay, een gerenommeerde partij voor online betalen. Samen garanderen wij via onze SSL beveiligde verbinding een versleutelde betaling zodat alle privacy gevoelige informatie veilig is afgeschermd. Wij zijn lid van Stichting Webshop Keurmerk middels het erkende en vertrouwde logo. Kortom, welke manier je ook kiest, je betaalt altijd veilig. Heb je vragen? Bel dan direct met onze klantenservice via 020 - 7008203


Betalen via iDeal

De meest gebruikte betaalmethode. Met iDeal kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via je eigen bank. Hierbij reken je af in je vertrouwde internet betaalomgeving, dit op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je al via internet bankiert kan je direct gebruik maken van iDeal zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden. Fijn om te weten; bij DesignOnline24 betaal je geen extra kosten.

Betalen via BankOverschrijving

Betalen via je eigen vertrouwde bank. Bij een betaling via BankOverschrijving ontvang je per e-mail onze bevestiging met het overzicht van je bestelling samen met onze bankgegevens. Vermeld altijd het bestelnummer bij de overschrijving. De betaling dient volledig en binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan. Als wij de betaling hebben ontvangen dan duurt het ongeveer 1 - 2 werkdagen voordat deze bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op onze website vermeld staan. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde artikelen voor je. Mochten wij de betaling na afloop van de 7 dagen niet hebben ontvangen dan annuleren wij de bestelling en geven de artikelen weer vrij voor de verkoop. Fijn om te weten; bij DesignOnline24 betaal je geen extra kosten.

Betalen via PayPal

PayPal is makkelijk betalen met 1 muisklik; vul het e-mailadres info@designonline24.nl in, vul het bedrag in en verstuur je bestelling. Klaar! Via PayPal kun je ook in een veilige omgeving met je creditcard betalen. Indien je houder bent van een eigen PayPal account kun je direct en online betalingen overboeken naar ons eigen PayPal account. Je betaling wordt vervolgens online geautoriseerd zodat je direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Bij DesignOnline24 betaal je geen extra kosten voor een betaling met PayPal.

Betalen met Creditcard

Bij DesignOnline24 kan je betalen met American Express, Visa en MasterCard. Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met de creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Als je kiest voor een betaling via AMEX, VISA of MasterCard dan betaal je bij DesignOnline24 geen extra kosten.

Betalen via Maestro

Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert kan je direct gebruik maken van Maestro zonder dat jij jezelf daarvoor hoeft aan te melden. Maak je gebruik van Mr Cash dan kan je er ook voor kiezen om via de betaalmethode Maestro af te rekenen. Als je kiest voor een betaling via Maestro dan betaal je bij DesignOnline24 geen extra kosten. 

Betalen onder Rembours: contante of PIN betaling aan de bezorgdienst

Helaas is deze service niet meer mogelijk. Kies nu simpel voor Klarna om achteraf te betalen, dus pas na ontvangst van je bestelling.

Betalen via Bancontact/Mistercash

Het online betalen met Mistercash gaat zeer snel en is zeer veilig. Het betalen met Mistercash is te vergelijken met het betalen via een creditcard. Je hebt het kaartnummer nodig en de vervaldatum van de Mistercash betaalkaart. Klik op het logo van Mistercash wanneer je tijdens de bestelling in de betaalprocedure zit. Vervolgens geef je het kaartnummer en de vervaldatum van jouw betaalkaart aan. Daarna word je naar een betaalscherm van je eigen online bank gebracht. Hier heb je dan de inloggegevens van je internet bankieren nodig om verder te kunnen. Als je kiest voor een betaling via Bancontact/MisterCash dan betaal je bij DesignOnline24 geen extra kosten.

Betalen via KBC

Met de KBC-Betaal mogelijkheid kan je vanuit België op een snelle, eenvoudige en vooral veilige manier online betalen. Hoe verloopt de betaling?

 1. Klik op de KBC-Betaalknop om KBC-Online op te starten.
 2. Plaats je KBC-Bankkaart in de KBC-Kaartlezer en meld jezelf op de gebruikelijke manier aan.
 3. Je krijgt een overschrijvingsformulier te zien waarop ons rekeningnummer en het bedrag van de aankoop automatisch zijn ingevuld.
 4. Kies de rekening waarmee je wenst te betalen.
 5. Bevestig de betaling door te tekenen met je KBC-Bankkaart en de KBC-Kaartlezer.
 6. Als je kiest voor een betaling via KBC dan betaal je bij DesignOnline24 geen extra kosten.

  

Eerst leveren en dan betalen?

Klarna is Betalen na ontvangst

Betaal pas 30 dagen na ontvangst

De voordelen van Klarna:

 • Betaal pas na ontvangst, tot €2500,-
 • Je ontvangt de factuur van Klarna binnen 30 dagen, zonder extra kosten
 • Aanmaken van account niet vereist
 • Aanvraag krediet is niet nodig
 • Je ontvangt je bestelling voordat je hebt betaald
 • Klarna stuurt je per e-mail betalingsinstructies
 • Selecteer Klarna als betalingsmethode in de check-out 
 • Beschikbaar in Nederland en België

NIEUW van KLARNA: BETAAL IN 3 DELEN

3 rente-vrije betalingen in 60 dagen

 • Deel 1: Pas na de verzending, je ontvangt een e-mail van Klarna met de data van de geplande betalingen en de afschrijving van de eerste betaling
 • Deel 2: Betaal je 30 dagen later
 • Deel 3: De laatste betaling, weer 30 dagen later
 • De betalingen worden om de 30 dagen automatisch van je bankrekening of creditcard afgeschreven. Je hoeft helemaal niets te doen.
 • Je betaalt geen rente en geen extra kosten als je op tijd betaalt

OVER KLARNA 

Klarna is één van de snelst groeiende organisaties in Europa en een toonaangevende, alternatieve betalingsprovider. Klarna’s visie is de koopervaring te vereenvoudigen met een simpele log-out oplossing. Klanten hoeven alleen urgente informatie te verstrekken om hun aankoop te voltooien. Slechts je NAW-gegevens en e-mailadres zijn voldoende. De kern van Klarna’s service is het begrip ‘betaling na levering’, de mogelijkheid om iets te kopen voordat je betaalt. Dit betekent simpelweg een betere winkelervaring voor jou. Want jij bepaalt wanneer betalen het beste voor jou uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen.  

HOE WERKT KLARNA?

We hebben het kopen makkelijker gemaakt met een snelle registratie en afhandeling. Op deze manier kan je overal iets kopen met je telefoon en op een snelle, makkelijke manier betalen. Selecteer Klarna als betaaloptie in de check-out van DesignOnline24.


NIEUW: GESPREID BETALEN, IN 3 TERMIJNEN

DesignOnline24 introduceert Gespreid betalen. Een nieuwe betaalvorm waarbij jij de aankoop van jouw meubels gespreid, in termijnen kunt betalen. Wel zo makkelijk. Bestellen gaat heel eenvoudig; elke looptijd heeft een vaste prijs per maand. 

Bij DesignOnline24 kan je gespreid betalen in 3 termijnen (zonder rente!) Bekijk onze speciale informatiepagina over gespreid betalen.


Bedrijf en overheid koopt bij DesignOnline24

DesignOnline24 voorziet je van een aanbod van meer dan 30.000 unieke producten geleverd door bijna 50 internationale leveranciers. Sinds de start in 2009 heeft DesignOnline24 al meer dan 2500 bedrijven voorzien van een enkele bureaustoel tot een compleet nieuw interieur. Ons klantenbestand bestaat uit eenmanszaken, MKB als grootzakelijke ondernemingen. Onze ervaring loopt uiteen van gemeenten/non-profit, zorginstellingen, hotels & restaurants tot mediabureaus en televisieprogramma’s. Benieuwd naar de interieur projecten welke je zijn voorgegaan? Kijk dan even verder naar een selectie van onze klanten op de referentie pagina.

Ook achteraf betalen?

Grootzakelijke klanten en overheidsinstellingen betalen standaard achteraf en op rekening. Wil je ook achteraf en op factuur betalen? Neem dan contact op met onze adviseurs van de zakelijke markt, wij bespreken graag de mogelijkheden. Bel direct met 020 - 7008203 of stuur een e-mail naar info@designonline24.nl

Zonder BTW aankopen?

Conform de Europese wetgeving is het toegestaan om BTW vrij aan te kopen. DesignOnline24 is namelijk gevestigd in Nederland en biedt haar zakelijke klanten daarmee de mogelijkheid om BTW-vrij aan te kopen. De belastingdienst noemt dit een intracommunautaire levering waarbij de goederen belastingvrij naar een andere EU-land kunnen worden vervoerd.

In het bezit van een geldig Belgisch BTW nummer? Vul deze dan in bij het invoeren van je adresgegevens, in stap 1 van onze checkout.


Bestellen en betalen vanuit het buitenland

DesignOnline24 bezorgt gratis in Nederland en Belgie, maar wij leveren dagelijks door heel Europa. Woon je bijvoorbeeld in Oost of Zuid Europa dan is bezorging ook mogelijk, je betaalt dan de transportkosten. Stuur in dat geval een verzoek via ons contactformulier met daarin de gewenste inhoud inclusief een adres + land van levering. Je ontvangt dan 24/48 uur een offerte op maat.

Wanneer je akkoord bent met de transportkosten ontvang je van DesignOnline24 een bestelbevestiging, hierin vind je onze bankgegevens inclusief een link naar onze betaalprovider MultiSafePay. Kom je er niet helemaal uit, of heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Bel dan direct met 020 - 7008203 of stuur een e-mail naar info@designonline24.nl