Over DesignOnline24

Welkom bij DesignOnline24

Nieuw kantoor DesignOnline24

Bij DesignOnline24 vind je betaalbare en leuke designmeubels voor bedrijf en consument. Wij zijn officieel gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg en het BeCommerce Kwaliteitslabel. Ook zijn wij door de Centrale Branchevereniging Wonen officieel CBW-erkend. Voor jou betekent dit 2 jaar volledige garantie. Winkelen bij DesignOnline24 is dus makkelijk, goedkoop en betrouwbaar. DesignOnline24 is officieel dealer van Zuiver, Eleonora, Sitland, By-Boo, LaForma, Kare Design, Pedrali en veel meer. Een overzicht van onze merken vind je op op onze speciale merkenpagina. Bezoek onze unieke showroom op afspraak in de Suiker Silo te Halfweg, hier presenteren wij een collectie barkrukken, vergaderstoelen en werkplekoplossingen voor de zakelijke markt. 

Nieuw kantoor DesignOnline24

Specialist voor de zakelijke markt

Sinds de start in 2009 heeft DesignOnline24 al meer dan 3000 bedrijven voorzien van nieuw kantoormeubilair. Van een enkele bureaustoel tot een compleet nieuwe inrichting, bij DesignOnline24 zit je altijd goed. Bel ons voor advies, een vrijblijvende offerte of een afspraak op 020 - 7008203

Staat mijn artikel in de showroom

Is mijn artikel aanwezig in de showroom?

In onze showroom te Halfweg presenteren wij naast een selectie barkrukken en eetkamerstoelen een assortiment vergaderstoelen, bureaustoelen en zit/sta werkplekken voor de zakelijke markt. Neem altijd contact op om na te gaan of het artikel in onze showroom aanwezig is. Bel 020 - 7008203

Professioneel advies

Professioneel advies

Ons team bestaat uit gepassioneerde collega’s met een gekwalificeerde opleiding op het gebied van styling, advies en verkoop. Reeds 8 jaar zijn wij de partner voor particulier, klein zakelijk en groot zakelijke klanten. Bekijk hier een selectie van onze referenties.

Showroom / Sample sale

Zoek je een leuke stoel, tafel en woonaccessoire? Geregeld wisselen wij van collectie en verkopen de showmodellen dan uit. Bekijk snel eens onze outlet-pagina, je vindt hier een scherp afgeprijsde collectie met meubels tot wel 70% goedkoper.

Zakelijke klanten kopen voordelig

Al jaren zijn wij de partner voor kleine en grote projecten. Ben je op zoek naar advies bij het inrichten of stylen van een kamer, kantoor of woning? Vraag dan altijd om een offerte op maat. Wij offreren je dan graag een scherpe prijs.

Uitgebreide betaalmogelijkheden

Bij ons betaal je online veilig via creditcard, debitcard, contant of bankoverschrijving. Bekijk hier een overzicht van de betaalmogelijkheden.

Veilig en betrouwbaar winkelen

DesignOnline24 is door de Stichting Thuiswinkel Waarborg en BeCommerce officieel gecertificeerd. Hierdoor kan jij als klant rekenen op zekerheden als: 14 dagen bedenktijd, onafhankelijke klachtenbemiddeling en veilig betalen in de beveiligde omgeving van je eigen bank.

Van modern tot lifestyle en landelijk

Ons assortiment bestaat uit een grote collectie moderne design meubels, zowel voor binnen als buiten. Zoek je meubels met een landelijk of klassiek karakter, bezoek dan onze nieuwe site: LifestyleLiving24 hier vind je een fraaie selectie van ‘warme’ meubels net landelijke uitstraling.

Veilig en betrouwbaar winkelen

2 jaar volledige garantie en CBW-erkend

Op het gehele assoortiment ontvang je 2 jaar volledige garantie. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid.